Деси Иванчева обрано в пандиза

Драги приятели на истината и справедливостта,

както очаквахме, днес Деси Иванчева беше изведена от болницата и върната обратно в ареста преди обявения от лекарите час - веднага след последното ѝ изследване в 8:20 ч. Най-лошото е, че тя няма да бъде в лечебницата на Централния затвор, а директно в ареста, където условията разрушават здравето им. Ще изпратим протестна нота до посолствата на демократичните държави и до европейските институции. Очаквайте днес текста на нотата, която ще можете да изпратите и вие по имейл до същите посланици и институции.

В понеделник 13 август организираме протест пред Министерски съвет в подкрепа на набедените от ОПГ за подкуп Иванчева и Петрова с исканията, които заявяваме в подписката до министъра на правосъдието Цецка Цачева. Скоро ще създадем Фейсбук събитието за протеста.

Време е българите да се обединим срещу Мафията и за политика, идваща от волята на гражданите! Да се обединим в защита на двете жени, които имаха смелостта да се изправят лице в лице с мафиотите в Младост! Последните, след бруталната постановка на столичното кръстовище, със съучастието на тежко корумпираното правителство и медии, съсипват сега живота и семействата им! Защото, ако не го направим сега, утре на тяхно място може да е всеки от нас!

desi1