Фенове питат Слави за интервюто с Бойко: Колко линии взехте преди да излезете, че така се гипсирахте ?

Лавина от негативни коментари заля профила на Слави Трифонов след интервюто с премиера Бойко Борисов.

Ето част от тях:

Само искам да Ви питам, колко линии взехте преди да излезете, че така се гипсирахте ?

Пълно непознаване на закона и съдебната система от страна на зрителите и на Трифонов. Това вкара дългия в батака, защото и той нищо не разбира и се държи неадекватно както с Борисов, така и с Цацаров! Смешни въпроси и напълно адекватни отговори на Цацаров (който накрая се избъзика с дългия, като му повтори 3 пъти отговора на въпроса, а Слави гледаше и не вдяваше! Пародия! Такива въпроси се задават от компетентни и грамотни хора, а не от шоу-клоуни, които след задаване на въпроса не могат да кажат нищо смислено, а напротив само се излагат!

Най-жалкото интервю!Всъщност не беше интервю,а трибуна на величието на Премиера и неговото управление.Защо го поканихте?Никакъв диалог,никакви отговори.Смешно и безполезно!Харесвах Ви,бях зад идеите и размислите на Вас и Вашите сценаристи.Тази пародия ме накара да разбера,че нема такава държава!

Слави ,защо не изпя на Борисов песента "Нема такова държава.."?

Пълна нула си Славчо! Поредното разочарования, за хората повярвали в теб..

ПОРЕДНОТО СЛАБО ИНТЕРВЮ И С ЦАЦАРОВ, ТО НЕ БЕ УДОБНИ ВЪПРОСИ ТО НЕ БЕ ЧУДО. Г-Н ТРИФОНОВ БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА ДА НЕ ВИ ВЯРВА, ПО-ДОБРЕ СВАЛЕТЕ ТАЯ ФЛАНЕЛКА И СИ СЛОЖЕТЕ НА ПП ГРОБ (герб).

Разочарована съм Слави...в студиото много приказваш ама пред Борисов и Цацаров пълна нула