Арестуваха майката, която брутално бие и тормози дъщеричката си

Така... до кога ще седим със затворени очи??? Катя Никифорова , това ли е начина да върнеш мъжа си ?? Ще те изям да знаеш!!!!!! Не съм аз на клипа, споделям какво прави Катя Никифорова!!!, написа в социалната мрежа Вероника Латева. Тя публикува шокиращо видео, което не е за хора със слаби сърца.
 
"Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене, ей така", казва майката и удря дъщеричката си в областта на сърцето и главата, както и по други части на тялото.
 
 Детенцето се опитва да целуне ръката на майка си, но отнася удар в носа. След хиляди сигнали, органите на реда арестуваха майката.
 

Агенцията за социално подпомагане се самосезира и започна спешна проверка по случая с малтретираното в Перник дете. За случая се разбра от клип в социалните мрежи. Веднага социални работници и служители на 1 РПУ в града са отишли на адреса на 32-годишната жена и 3-годишната й дъщеря. Те са отведени в районното управление и с тях са работили специалисти от Детска педагогическа стая. За детето е предприета мярка "полицейска закрила". То е временно настанено в Център за настаняване от семеен тип в града.

Утре започва издирването на бащата, както и другите близки и роднини. Ако такива бъдат намерени и са съгласни да полагат грижи за малкото момиче, то ще бъде настанено при тях. В противен случай ще се търси приемно семейство, за да може детето да бъде в близка до семейната среда.

МТСП призовава компетентните органи да свалят клипа с проявената жестокост, а хората и медиите, които са го споделили - да го изтрият, за да бъде съхранена самоличността и достойнството на детето.

Майката, пребила брутално детето си, членувала в секта?