HEARTs in CARDs

HEARTs in CARDs

Image

Пред всеки от нас е възниквал проблемът какво да изберем за подарък на близък или познат човек. Често пъти изборът се оказва труден. Иска ни се да е нещо различно, уникално и практично. Нещо, което прави впечатление, носи радост и удовлетворение. Вдъхновена от желанията на хората и необходимостта от нещо персонално и различно ми дойде идеята за ръчна изработка на такива подаръци. Дълго време се чудих какво би могло да бъде името на бранда ми. Исках да е нещо, което носи смисъл, любов и вдъхновение, нещо, което да подсказва с какво точно се занимавам. През главата ми преминаваха хиляди имена, докато внезапно едно премина право през сърцето ми. Така през 2017 година създадох бранда HEARTs in CARDs, в превод от английски „Сърца в картички“. Казах си, че това е точното име за картичките и подаръците, които ще правя, защото всичко, което изработвам е от сърце.

Всичко започна от идеята за бранда, след което направих страница във Facebook HEARTs in CARDs под името на бранда, в която да качвам всичко, което правя, а по-късно създадох и профил в Instagram. Те служат като каталог, който всеки би могъл да разгледа и да си избере желания подарък. Избрах фейсбук именно, защото е достъпен, популярен и актуален. Хилядите идеи, които имам за различни подаръци, украси, аранжировки, албуми, картички, покани и много други, мога да ги реализирам и да бъдат видими за всички. Хората могат да се свържат директно с мен като ми пишат в страницата или пък позвънят на посочения там номер. Като резултат от работата и труда ми, е доверието на хората към мен и брада. Реализирам всяка тяхна идея, всяко желание за подарък, всеки каприз с много търпение и вдъхновение.

За HEARTs in CARDs най-важното са хората – тяхното вълнение, удовлетворение и изпълнено желание. Именно това е и целта на бранда. Всеки клиент да бъде доволен, защото е специален и неговият подарък да е идеален. С течение на времето желанията на хората стават все по-различни и интересни, но това никога не е било пречка, а мотивация и предизвикателство. Често клиентите се насочват към HEARTs in CARDs, именно защото имат нестандартна идея за подарък, който да бъде персонален, изработен по определен начин и с определени характеристики. Всичко се изпълнява до най-малкия детайл като се започне от цветове, вид на материалите, определена декорация, надписи и се стигне до камъчета, перлички, панделки, дантелки и други.

От тук идва и следният въпрос - какви подаръци точно предлага HEARTs in CARDs. Няма еднозначен отговор, но ще ги обобщя в няколко категории. Картичките и поканите могат да бъдат за различни поводи – рожден ден, имен ден, юбилей, сватба, за бебе, за всякакви поводи или пък без поводи. Към тях може да се добави текст и надписи по избор. Друга категория са албумите, те също са тематични – сватбени албуми, бебешки албуми, семейни албуми, албуми за завършване, албуми за пътешествия, бебешки дневници и други. Те могат да бъдат в различни формати, с различен брой и размер на снимките, с различни декорации, изцяло по избор на клиента. В голяма част от подаръците, които се поръчват преобладава желанието на клиента те да са със снимки, за да остане за спомен. Приемам това предизвикателство като измислям различни начини и идеи подаръците да не бъдат еднотипни. Освен класическите албуми и рамки за снимки, брандът предлага и 3D рамки с релефно подредени снимки и декорации, числа и букви от снимки, родословно дърво със снимки, както и различни по вид и големина кутии и сандъчета със снимки. Освен това към всяка аранжировка има опция да се добави снимка по желание, както и текст с пожелание. От този вид подаръци едни от най-предпочитаните са филмовите ленти със снимки. Визуално наподобяват истинска филмова лента, на която са наредени в хронологичен ред снимки след които е изписано „Следва продължение..“. Тя е съхранена в кутия с декорация, надписи и цвят по избор.

HEARTs in CARDs има и голямо разнообразие на аранжировки от цветя под всякаква форма - в кутия, в чаша, в дървено сандъче, в кошница, в стъкленица, на букви, на цифри, както със сухи цветя, така и с естествени. Освен на аранжировки цветята се предлагат и под формата на различни букети. Интересното при букетите е, че те могат да бъдат както с цветя, така и с всичко останало – с хранителни продукти, с плодове, със зеленчуци, с алкохол и напитки, с дрешки, със снимки и с какво ли още не. Брандът предлага всякакви нестандартни идеи, според повода и човека. Изработва и мечета от рози, както и вечни рози в купол.  Друг асортимент са подаръците за бебе, в тях се включват кутия за бебешки съкровища, клипс за биберон, бебешки албум и дневник, торта от памперси, бебешка рамка със снимки, бебешки букет, бебешки комплект за кръщене, опаковки на подаръци и други. Част от тази категория са картонените торти, които представляват картонени парчета от торта, пълни с лакомства, подходящи за подарък на малките дечица.

HEARTs in CARDs прави и украси за различни партита и събития, за сватби, рождени дни, кръщенета, юбилеи, балове и други. Декорацията за украсите е ръчно изработена, включително надписи, цветя, арки с балони, банери и т.н. Тя е изцяло съобразена с тематиката и предпочитанията на клиента. Предлага и украса, декорации и подаръци за момински партита, както и подаръци за гости. Организирането на такива събития е сложно и отнема време, затова те са най-голямото предизвикателство. След като се уточни концепцията и компонентите на украсата, всичко останало е въображение, труд и много любов. Всяка украса оправдава, дори надминава очакванията на хората. А няма нищо по-хубаво от това те да са щастливи и причината за това да е добре свършената работа.

Освен всичко изброено до тук, HEARTs in CARDs изработва и подаръци, според сезонните празници – Коледни подаръци, мартеници, подаръци за Деня на жената, Великденски декорации и други. Голямо предимство на бранда е, че е гъвкав и се адаптира според времето, повода и желанията на хората. Нещата, които предлага съвсем не се изчерпват с описаните по-горе, защото въображението и възможностите нямат граници!

Зад всичко това стои едно момиче, което не спира да твори, да мечтае и да се стреми към единствената си цел – да вижда все повече усмивки и да радва все повече хората с творенията си! Защото това е най-скъпият подарък! Така всичко, което правя придобива смисъл и значение, дава ми още сили и въображение..

Глория Александрова

„ГЛОРИЯ АРТИС“ ЕООД