Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Много списания и вестници пишат глупости за мен

 

- Ало, Валентина Хасан?
- Кажете какво ви интересува?

- Здравейте! Обаждам се от София, от редакцията на списание „Хай клуб”. Как сте? Искам да разбера какво се случва с вас? Разбрах, че сте участвала на Нова година в едно испанско предаване.
- В случая аз какво печеля от това интервю, госпожо, може ли да ми кажете? Аз вече ви дадох едно интервю за списанието. Но има нещо друго. Много списания и вестници пишат глупости за мен.

- Ние не сме от жълтите издания.
- Да, не искам да ви обидя вас и вашето списание. Не знам точно кой вестник, но като разбера кой е писал глупостите за мен, ще го съдя. Бихте ли си казали името, преди да започнем?

- Да, Мариана Климентиева от списание „Хай клуб”.
- Добре, за вас може. Наистина бях поканена да участвам в едно испанско предаване, но отказах, защото не се чувствам много добре. Каниха ме и в Англия за едно шоу.

- Вие сте в напреднала бременност с близнаци, нали?
- Да, след много малко се очаква да раждам. Под постоянно наблюдение съм.

- А какъв ще е полът на децата?
- За сега искам да го запазя в тайна. Мога само да ви споделя, че са близнаци.

- Станахте доста популярна в България. За съжаление нямаме много ваши снимки. Ще може ли да ни изпратите?
- Не. Все пак ви давам интервю, нали? За всяко интервю на мен ми се заплаща. За снимките също. Не мога да правя такива големи услуги за България, разбирате ли? От една снимка аз изкарвам много пари. Тука всичко е бизнес и пари. Аз се явявам в предаване, те си ми плащат. Преди всяко участие подписвам договор и ако не искам да дам интервю, не пишат и излъчват глупости.
-Колко струва едно интервю с Валентина Хасан?
- Най-евтиното интервю, което съм дала тук, беше за 1800 евро. А участията в телевизиите са с различна цена. Едно участие варира между осем и дванайсет хиляди евро.

- Браво на вас! А как се промени животът ви след Music Idol?
- Ако трябва да бъда честна, аз не го приех много лично, много емоционално. Имаше някаква промяна в моя живот наистина, но не е същото, когато си на 18 години и на 30. Приех всичко много спокойно. Аз всъщност направих услуга на България с участието ми в Music Idol. Всичко стана много бързо. Когато се прибрах в Испания, реших да поема живота си в свои ръце. За мен е много важно семейството ми. Аз съм щастливо омъжена съпруга и любяща майка. Семейството е на първо място. Отхвърлих много оферти от чужбина. Имам предложение за филм да се прави в Америка, но ще отговоря след като се родят близнаците.