Колите на звездите

Eмануела кара чисто нов „Мерцедес” – модел CLK, черен кабриолет.

Колата е с бял кожен салон. Лъскавият автомобил е подарък от скъп за нея човек. Не си мислете, че е от богат чичко-паричко. Братовчед на певицата я зарадвал по случай издаването на първия й самостоятелен албум „Запознай я с мен”. Е на това му се вика подарък! И братовчед!

Кубрат и Андреа
Кабриолет

Фолкпевицата Андреа е фен не само на силните мъже, но и на бързите коли. Не си и представяхте, че ще е жадна за малки фиатчета с три врати, нали?! За щастие с гаджето е улучила и колата. Защото Кубрат Пулев има страшен кабриолет, с който вози красавицата на горе, на долу. И няма как да не е кабрио, защото кой ще ги забележи в някаква затворена колица?!

Софи Маринова
„Ауди” Q7

Ромската перла Софи Маринова и нейният любим Дачо се кефят на „Ауди” Q7. От страх да не блъсне колата, Софка оставя Дачо да шофира. Кой управлява колата сега, след като двамата разтрогнаха сватбата си за втори път, само можем да гадаем.

Устата
„Мерцедес” S-класа

Рапърът сбъдна мечтата си да се обзаведе с „Мерцедес” S-класа. Луксозната лимузина беше един от подаръците му за 30-годишнината му. Заговори се обаче, че певецът искал да се отърве от лимузината. Причината, не можел да си позволи бензина. Е, да си мислел, като си искал, бе, Иване!

Ивана
Jeep Commander

Кой не знае джипа на Ивана, кой не е чувал за него? Певицата на народа кара внушителен черен Jeep Commander. В него може да се поберат цели 12 човека. Ивана споделя, че се спряла на джипа, защото имала нужда от голяма кола, която да побира всичките й инструменти и музиканти.

Ники Китаеца
„Ауди” TT

Ники Китаеца се вози в малко сладко „Ауди” TT. Симпатичната кола обаче не е подарък от Азис. Китайчето сам си е купил возилото. Василка също се фука със супер скъпа кола. Преди време кралят на фолка брои над един милион лева за луксозен „Майбах”. Автомобилът притежава всички екстри за кола от такъв калибър, а статистиката сочи, че до момента у нас само четирима българи притежават тузарското возило.

Митко Бербатов
„Кадилак Ескалейд”

Златните крака на Бербо натискат педалът на газта на Кадилак Ескалейд. С внушителния си вид и мощност този американски автомобил е в гаража на Дейвид Бекъм, Уейн Рууни, Даниел Крейг, Брус Уилиси Шакил О’Нийл. Като нищо след новия турбояк трансфер Митака да увеличи автопарка си с още подобни бижута. Ние му го желаем и се гордеем с него!

Благо Георгиев
„Мерцедес” CL AMG

Снежнобял Мерцедес CL AMG за близо 340 хиляди лева вози футболиста Благо Георгиев. Колата е пълна с екстри, от масажори на седалката до камера за нощно виждане. Най-готиното е, че вратата се отваря само с докосване на дръжката.

Алисия
BMW 3

BMW 3 развозва Алисия. Певицата се гордее, че сама си е купила колата: „Все пак това не е кой знае колко скъпа кола, за да чакам някой да ми я подари”, коментира звездата.

Джордан
BMW

На Джордан хич не му върви с новото му BMW. Първо певецът се блъсна челно в друг автомобил на софийско кръстовище, а после намери колата си разбита и ограбена. Крадците опоскали автомобила като скакалци и го оставили без фарове, мигачи, регистрационен номер, със счупени стъкла. Най-ценното, което са взели апашите е професионалният микрофон на изпълнителя на „Недей, недей”, който струва 4 500 лв.

Катя Дунева
BMW

Миската Катя Дунева е горд притежател на убийствено BMW. „Държах салонът вътре да е целият черен. Всичко е изчистено. Мъжът ми искаше да ми купи „Рено”, но аз отказах. Предпочитам немската традиция,” разкри красавицата.

Полина
Мерцедес

Младата надежда на „Пайнер” Полина юрка мощен джип „Мерцедес”. Мощното возило е подарък от гаджето на певицата. В „Пайнер” напоследък има нова мода, тази на огромните джипове. Анелия и Галена са сред звездите, които хвърчат със сто километра в час...