Ретро телефоните на чалга звездите

Ето какви телефони са притежавали звездите преди осем години:

Мария залага на лукса

Можете ли да си представите Мария с телефон за 20 лева? Не, разбира се. Тя има наистина едни от най-тузарските GSM-и сред колежките си - Vertu. „Може да се каже, че аз съм една от пионерките с такъв телефон. Първият си го взех преди три години. Беше с червена кожа, но нямаше диаманти. Новият ми телефон е от същата марка, но е черен. Няма да споменавам за цената, но ценителите знаят колко струват подобни телефони,” изфука се пред „Хай клуб” сексапилното миньонче. Както самата тя сподели обаче, не пази порно клипчета в телефона си, защото е опасно.

Aлисия говори на 11 бона

Певицата носи в чантата си Vertu Ascent's Strawberry & Cream Special Edition за 9000 лв. и Nokia 8800 Sirocco Gold за 2000 лв. И Алисия подобно на колежката си Мария обича луксозните вещи. „Ако цената определя функциите на GSM-а, предпочитам да е по-скъп,” споделя блондинката. Най-дългият й разговор по телефона е четири часа. Още малко и е щяла да говори на цената на единия си телефон.

galena

Галена не робува на марки

Галена, която стана известна в интернет пространството именно с порнокадри от GSM, не робува на определени марки. „Преди много исках да си сменям телефоните почти всеки месец. Но сега смятам, че е важно GSM-ът да ми върши работа. Да му държи батерията дълго,” категорична е певицата. В момента тя движи с Nokia и Samsung и все още пази пикантни секс кадри. „Да, имам сек клипчета, но темата е прекалено лична и няма да я коментирам”, отсече изпълнителката. Три часа е най-дългият разговор, който е провела. Последният sms, който е получила пък, гласи ”Няма такава жена”. Досещате се кой го е писал, нали?

jina9

Джина Стоева оцелява с два телефона

„Добро утро! Как спинка? Сънува ли...” е последният sms, който е получила певицата. Като се изключи съдържанието на получаваните в него съобщения, бившата сървайвърка Джина Стоева няма кой знае какви претенции към мобилните телефони. За мен не е важно GSM-а да е ултра скъп, стига да ми върши работа. Нямам време да се възползвам от всички екстри, които предлагат най-модерните телефони”, споделя Джина. Тя притежава Nokia 7373 за около 550 лв. и Pocket HTC за 700 лв.

Ивена със скъпа играчка

Червенокосата певица се фука със стилен мобилен телефон с марка Bang & Olufsen в черен цвят. „Да, харесвам новите и луксозни модели, а те струват повече пари”, не крие Ивена. Цената на модела Serene Mobile надхвърля 1000 евро. Приятелят на сексапилната певица го поръчал от Италия специално за нейния имен ден. „Играя си с него като малко дете. Докато не го разуча напълно, няма да го оставя”, смее се тя. Освен с новата си придобивка атрактивната Ивена разполага и с друг мобилен телефон - Nokia Sirocco в сребриста разцветка.