Първият секс на чалга звездите

За Камелия любовта е всичко-фраза, емоция, провокация, търпение.

Kамелия провокира с любов

 Любовта я учи да бъде силна. Тя прекалено силно вярва в Принца на белия кон: „Смятам тази моя вяра за недостатък, защото Принцът на белия кон не съществува”. Камелия опитала за първи път сладостта на секса малко преди да стане на 18 години. „Спомням си, че имаше малко болка, голяма доза изненада и почти никакво удоволствие. Но пък имаше силно желание”, спомня си тя. Най-нестандартният секс, който блондинката е преживяла, е в тоалетната на родна поп звезда. „Но няма да издам коя,” бе категорична Камито.

Андреа без спомен

Най-хубавото нещо, което се случва в живота на певицата, е любовта. Първият път за Андреа не е бил толкова съществен и за това фолкгърлата няма спомен. „Има обаче много интересни места, на които съм правила любов,” споделя русокоската. Андреа обича да глези гаджето си с еротични подаръци. Чудите се какви? Ами пофантазирайте.

Гергана не вярва в принцове

Любовта кара Гергана да лети. Винаги, когато се усмихва, е от любов. Пайнерката отказа да сподели кога за първи път е правила секс и какви спомени са й останали. Герито не вярва в Принцът на белия кон, „защото свършиха белите коне.”

Ивена вечната ученичка

Червенокоската среща първата си любов, когато е на 16. „Бях ученичка в Русе. Ученическата любов е незабравима. Тогава правих и за първи път секс. Но за мен това не е възраст, на която можеш да добиеш ясна представа и да си оформиш окончателно мнение за нещо, каквото и да било,” споделя впечатленията си от първия път Ивена. Най-романтичният подарък, който е получавала певицата, е водно легло.

Пепа залага на романтиката

За Пепа всяко начало на връзка е незабравимо любовно изживяване. „Понеже винаги е розово и красиво, много романтично. С всеки е различно и забавно, но продължава първата година само,” споделя. Тя не таи сладки спомени от първото си сексуално преживяване: „Беше на 18-годишния ми рожден ден. Имах гадже от 16-годишна и му бях обещала, че когато навърша пълнолетие, ще правим секс. И въобще не съм с хубави впечатления от първия път, защото тогава бях притеснена и напрегната и усетих само болка.” Най-романтичния подарък за Пепа е пръстен, поднесен по нестандартен начин. „Пръстен, който получих при целувка, тоест беше в устата на приятеля ми и ми го предаде така. За малко да го глътна обаче и така да разваля романтиката,” спомня си с усмивка с певицата.

Емануела крие неприятни спомени

Пеперуди пърхат в стомаха на Емануела всеки път, когато се влюби. „Най-хубавото усещане за мен е влюбването. Особено в началото. Това усещане, вълнението, как ти се присвива стомахът само при мисълта за дадения човек, е невероятно.” Колкото до първия път, тя признава, че е била на 16 и няма особено приятни спомени. „Беше едновременно гадно и странно. Естествено, по-късно промених отношението си към секса в положителна посока”, откровена е Емануела.

Какичка за Джордан

За разлика от Емануела, Джордан пази хубави спомени от първия секс: „Бях на 15 години. Жената беше по-голяма от мен. Чувствах се много особено. Беше ми адски любопитно и интересно – както с всяко нещо, което се прави за първи път. И пазя добри спомени оттогава. Хубаво беше.” Певецът е голям романтик. „За мен проявата на чувства е много по-важна от материалните подаръци. Обичам да получавам подаръци, но още повече обичам самият аз да правя такива. И всеки подарък задължително е придружен със специална песен, изпълнена само за човека”, разказва той.

Джина Стоева мечтае за споделена любов

„Най-хубавото и красиво любовно изживяване за мен е споделеното. Само споделената любов е истинска и си заслужава. В това отношение всички мои връзки са били прекрасни,” разкрива Джина. „Бях на 18 години, когато правих секс за първи път. Беше с мъжа, за когото бях сгодена, но сватба така и не се състоя. Спомените са ми ясни, но не бих могла да ги охарактеризирам добре, затова ще се въздържа.” Бившата сървайвърка открива романтиката дори в материалното. „Ако човек си постави за цел, може да открие романтика във всеки подарък. Нужно е просто голямо въображение и желание. Аз еднакво съм се радвала и на букет, и на пътуване в чужбина, и на изискана вечеря, и на бижу...”