Кои са сексманиаците в родния шоубизнес?

В Холивуд има много звезди, пристрастени към секса: Чарли Шийн, Майкъл Дъглас, Джеси Джеймс, Дейвид Духовни...

И докато те се лекуват в специализирани клиники, у нас повечето известни сексманиаци попадат в графата фрийкове. Но пък се радват на стотици фенове в социалната мрежа. BIG5 реши да ви покаже най-известните от тях

Сър Стенли Ройс

Сър Стенли Ройс е бащата на грубия секс. Хахото от Габрово е фен на грубите ласки, а фразата „Целят вътре сух“ му е запазена марка. Слави Трифонов даже го включи в скечовете си. Сър Стенли разяснява как трябва да се прави секс и има стотици фенове в Youtube. Освен от секс, сър Стенли Ройс обича и политиката и подкрепя генерал Бойко Борисов. Сексманиакът следи и коментира наболели обществени теми.

Митьо Пищова

Чичо Митко участваше в първия сезон на ВИП Брадър. Тогава той изуми зрителите с неадекватното си поведение в Къщата. Пищова е известен със страстта си към засуканите манекенки и джакузитата. Но за съжаление вече никой не му вярва, че е минал над 4000 жени. Преди месеци Пищова претърпя пълна промяна и се стопи с 66 кила. "Пищова твърди, че се е върнал буквално от оня свят след 8 месеца по болници, на памперси и в инвалидна количка. Патилата му започнали след операция на менискус на десния крак в клиника във Варна.

„Търся някоя 20-годишна, ако може да ме гледа. Поне на пари и голям х*й го докарвам. На друго ако не го докарвам, поне на това има с какво да се похваля и ще е доволна. Като я разцепя здраво от секс, какво ще прави – ще ме гледа много ясно. Х*ят прави хубави развои. Мен ме обичат и защото съм любезен с дамите.

Говоря им на миличко, котенце, мотенце... това ги впечатлява. Водя ги и в Гърция на почивка, ядем калмари, омари... подаръци купувам, над 30 айфона съм дал. Но след това яко ги е**. Сега по-лекичко го давам, че си пазя гръбнака. Никога в живота си не съм правил секс с презерватив. И как не съм хванал нещо не знам?! Явно Господ ме варди и от интимни болести. Преди това четири пъти щях да умирам и си останах жив. Бог ме пази!

Каквото мога му помагам и го правя с кеф и мерак. Но най-много помагам на младите жени от 20 до 24 години. Бях дълго време на легло и не можех да ги поря, но вече се оправих и ги почнах отново. Но този път ги поря душмански. Не мога без жени, обожавам ги! Те за мен са като водата и хляба,“ разясни пред nbox.bg преди време Пищова.

Радо Прашката

Макар сюжетът във втория сезон на шоуто да се въртеше около любовта на Миро, Елена и Мъро, не остана незабелязан и странният индивид, който влезе в къщата само по изрязани слипове. Радослав Стоянов от Петрич изгуби багажа си по време на мисия още в началото на шоуто и така си спечели прозвището Радо Прашката, с което се подвизава в медиите и до днес. Радо е известен със страстта си да задоволява секс мераците на зажаднели за ласки лелки срещу скромни суми. Срещу 200 лева брадърът прави и еротични масажи. „Продължителността е около два часа, тъй като правя цялостен масаж, включително и еротичен такъв. Първо се изкъпваме -заедно или поотделно...Пипам ги по дупето... Когато се разгорещим ги масажирам с език по клит*ра.

Харесва ми да ме завързват с белезници за леглото. Дамата да се превръща в господарка и да ме бие с бич по гърдите и гърба, това ме възбужда много. Харесва ми да лижа и жените по ботушите,“ сподели през 2008г пред жълт вестник Прашката. Той се кълне, че е правил секс и с Евгени Минчев.

„Отидох в дома му, той живее в центъра на София в една стара сграда на последният етаж. Почерпи ме с уиски и на мен взе да ми става все по-горещо, като така започнах да се разсъбличам. Стана ми изключително топло и реших да вляза в банята за едно разхладително душче. Като се изкъпах легнах на спалнята му гол...Той си работеше по хавлия на компютъра, но след като аз легнах на спалнята му, той дойде при мен, клекна и започна да ми свири. Да, точно това. Той ми облизваше пениса!

Той беше първият и единствен мъж, с който съм правил секс в живота си. Като започна да ме гали и целува по бедрата и корема се възбудих много. След това качих и него на спалнята като го носих на ръце. Наведох го и... прас – вкарах му шомпела в дупето, обяснява Прашката.

Горните герои най-вероятно имат нужда от посещение при психиатъра, а сексуалните им подвизи са само в главите им.