Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Остава само ден до дългоочаквания Hills of Rock 2018!

Още от понеделник 16 юли рано сутринта започна изграждането на сцените на фестивала и специалните зони за артистите – гримьорни, кетъринг, офиси и др. За реализирането на събитието работи екип от над 600 души. Основната сцена, на която ще свирят хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, пристигна специално от Унгария. Тя е с внушителни размери и ще бъде оборудвана с изключително модерна звукова и светлинна апаратура. Сцената ще разполага с огромни екрани, което ще позволи на хората и от по-далечно разстояние да следят шоуто. Всички групи са се настроили да поднесат на българската публика най-доброто, на което са способни! В тазгодишното издание на Hills of Rock на три сцени ще вземат участие 55 артиста от Европа, Америка и Балканите. За втора поредна година българската група Уикеда малко преди началото на фестивала, без никаква основателна причина отказва договореното си участие на 20 юли и е своевременно заменена от JEREMY?.
По време на фестивалните дни, входовете на Гребната база ще бъдат отворени от 16:30 часа. Билети могат да бъдат закупени и на място. След задължителните проверки за забранени предмети, на всеки посетител ще бъде поставена гривна, според типа билет, който притежава. В специално обособена къмпинг зона 500 фена ще имат възможност да разположат своите палатки.
През трите дни на Hills of Rock се затваря за движение западното платно на бул. "Копривщица" в участъка между кръстовищата с бул. "Шести септември" и бул. "Марица-юг".
Пълната програма на фестивала по часове и сцени може да откриете на официалния сайт на събитието – www.hillsofrock.com