Райна: Коцето ме караше да правим секс пред камерите!

Фолкпевицата Райна се открехна на спомени, а те се оказаха доста горчиви.

Пред Ели и Финдо тя неочаквано сподели първото си влизане в Брадъра преди шест години. "Аз съм чистница, у нас никога не се влиза с обувки. Събуваме ги отвън. Като влизахме с Коцето, вън валеше и обувките ни бяха леко кални".

"Разбира се, аз бях шашната, не бях влизала в такъв формат, притеснявах се много. И като прекрачихме прага на Къщата, вътре имаше дебел бял мокет. Видях, че обувките ми са оставили кални следи и панически взех да търся нещо да ги изчистя. В този момент гаджето ми се изсмя и каза – Село, селоооооооо! Тук обувки не се събуват, не си у ваше село. Крайно време е да те правим гражданка". "Всичко това стана пред камерите и той нарочно ме унизи, за да изпъкне.

През цялото време беше така. Той ми се подиграваше за всичко пред всички. Особено за наименованието на едно френско сирене - скаморца. Смя се с глас, че не го знам и пак ме нарече проста. А аз в Сандански такова сирене не бях яла, нито чувала". "Още на втората вечер той собственически ме натисна на леглото. Бях му казала, че в Къщата се*с няма да правя и няма да се излагам. 24 часа в хотела само това бяхме правили. Блъснах го и му прошепнах – стига, няма да се излагаме. Ти какво искаш, вън да ме помислят за п*тьо ли? Аз една чест имам и няма да си я дам, изръмжа той и буквално ме събори. Отново се почувствах адски унизена".

"През цялото предаване той трупаше точки на мой гръб. Вън също. Отиваше на участие едната вечер и се връщаше в 2 следобед на другия ден. Бил се запил с приятели, бил заспал в хотела. Лъжи и пак лъжи. Сега му прощавам, дори това, че зад гърба ми преспа с една от участничките тук. Но лъжите и униженията още ми горчат в гърлото", каза певицата и се разплака.