Силиконка става за смях пред топ готвачи

Една от най-тунингованите дами у нас - Джулиана Гани, стана за смях на кастигите за MasterChef.

И то не заради кулинарните си умения, а заради начина, по който се е издокарала за представянето си пред спецовете в кухнята, предава "Блясък".Възможностите си зад печката ще провери и Мис Стара Загора 2013, която ще заложи на принципа, че хубавите хора приготвят хубава храна. Личната охрана на Иво Карамански и Атанас Тинев идва не да се учи, а да показва, докато млада дама ще покаже колко можеш да обичаш най-големия си страх.

Отдаден баща ще се бори за вниманието на журито в името на трите си деца, но и на личната си мечта. Млад мъж ще покаже как любовта към качествената храна и бюджетните ограничения са го провокирали да развиве таланта си до професионално ниво в домашни условия.

За първи път със скъпи продукти и в пряка конкуренция, един до друг ще готвят майка и син и дотолкова ще затруднят Андре, Виктор и Петър, че единият ще получи изключителен втори шанс.

Супа, която си спечели името „тресавището на Шрек” ще разсмее, но и намръщи журито, MasterChef ще стане арена на лични каузи и силни апели за промяна на хранителната култура на българина, ще развива таланти, ще накара Поли Генова да прави кавъри на любими парчета с кулинарно-състезателен привкус.