ВИП Брадър 2017: Любовта е ... силикон, кинти и простотия

Новият сезон на ВИП Брадър не изненада зрителите с кастинг. За пореден път ще бъдем облъчвани от малкия екран с никому ненужна простотия. Мотото на новия сезон: Любовта е…може да бъде продължено…долна чалга, силиконови цици и джуки, кинти и простотия до шия.
От нафталина изскачат звезди, които трябва да покажат любовни трепети пред камера. Едва ли Алфредо Торес ще пожелае Сашка на задна прашка. „Не ме притеснява това, че ще бъда най-възрастният участник във VIP Brother 2017, това е само на години, в никакъв случай няма да им се дам на младите.“, заканва се Маргарита Хранова. Във визитката певицата обаче излъга за възрастта си. Подмлади се с три години, но едва ли на някой му пука дали е на 62 или на 65.

Ще победи ли естрадата чалгата? Едва ли. Защото всички в къщата са скрити или открити чалгари.
В Къщата Мара Отварачката няма как да открие сродна душа. Защото за нея любовта се измерва в кинти. Може би земеделеца Цуни ще се доближи до нейните критерии. Все пак са забърквали името му с Преслава и Елена Паришева.
Джулиана Гани има с какво да зарадва мъжката аудитория. Нищо, че е прясна булка, какво й пречи да развее предните си гърди. „Влизам в Къщата на VIP Brother, защото за мен това е голямо предизвикателство. Сърцето ми ще се пръсне от притеснение, силиконът ми ще се загуби.“, изцепи се във визитката си Гани.

Големият брат трябва да пуска субтитри, когато пред камерите е дизайнерката Мегз.
Скучноватият Дани Милев ще забавлява зрителите като прави шах от хляб. “Научил съм се да правя шах от хляб, да правя карти от цигарени кутии, да комуникирам с почукване по стената... Big Brother, ти наистина ли виждаш всичко?” Може и да не вижда всичко, но повечето зрители едва ли ще те гледат.

В компанията на Милев най-вероятно ще се впише и Ваня Щерева. Безличната й персона ще е с тази на музиканта.
Колко пари трябва да ти дадат, за да влезеш в една Къща с бившето си гадже, което те унижи пред цяла България. Отговорът на този въпрос знае моделката Александра Богданска, по-известна като палавото пръстче.
И на цялата тази сбирщина ще им готви шеф готвач. Борис Петров е известен в кулинарните среди като голям професионалист и изключително злобно и дребнаво човече.

Това ли е дъното на телевизионното риалити? Едва ли…Предстой да влезе Николета Лозанова и Сузанита.
И на края: какво да очакваме от новия сезон на ВИП Брадър: Смрад, помия, секс…

Източник: Bg-vip.com