Любовни драми и много смях в „Апартамент 404“

Любимият онлайн сериал на всеки студент, „Апартамент 404“, се завръща по-любовен и по-забавен от всякога.

Велко и компания отново ще се впуснат в куп нови приключения от 3 октомври във Vbox7.com, а в квартирата ще се появи нова съквартирантка.

За феновете вече не е тайна, че новата обитателка в студентската квартира, ще бъде певицата Ева Георгиева – EVA. Тя натрупа популярност с участието си в пародийната поредица #KIFLA и от влоговете #EVA, а сега ще я видим и като съквартирантка в култовата уеб комедия „Апартамент 404“.

Компания ще й правят Бат‘Велко (Боби Касиков), Ванеса Георгиева (Ванеса), Стоил Стоянов (Стоян), Дойчин Трендафилов (Живко) и най-младият рапър у нас – Зейд (Методи). Как Ева ще попадне в квартирата и дали ще успее да се впише в дома на съквартирантите? Трейлърът на сериала загатва за още повече забавни обрати, любовни триъгълници и един домашен любимец, който ще завърши пълния хаос в „Апартамент 404“ >>> http://bit.ly/2hyVHdF

Сериалът вече успя да натрупа над 4 милиона гледания със своите два сезона, а феновете му не спират да се увеличават. Те ще могат да следят любимата си поредица всеки вторник и петък във Vbox7.com.