Галин Иванов отмъсти за Георги Петков

Националът на България Галин Иванов, отмъсти за своя приятел и бивш съотборник Георги Петков.

Националът Галин Иванов почерпи с френско гурме

Националът ни Галин Иванов отпразнува 31-ия си рожден ден в шикозен френски ресторант в Сомбатели, Унгария.

Венци Стефанов приклещи Галин Иванов

Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа че не е забравил откъде е тръгнала...

Старото табло на „Васил Левски“ ще светне с познат резултат за „75 години Георги Аспарухов“

Специално за грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов - Гунди“ старото табло на стадион...

Гунди отново на стадион "Васил Левски"

Една от големите изненади, които подготвят организаторите на грандиозния спектакъл „75 години...
Националът на България Галин Иванов, отмъсти за своя приятел и бивш съотборник Георги Петков.
Националът ни Галин Иванов отпразнува 31-ия си рожден ден в шикозен френски ресторант в Сомбатели, Унгария.
Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа че не е забравил откъде е тръгнала успешната му кариера на футболист.
Специално за грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов - Гунди“ старото табло на стадион "Васил Левски" ще „светне“ отново на 11 август за мача Левски - Милан.
Една от големите изненади, които подготвят организаторите на грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов“, е уникалната възможност самият Гунди да присъства индиректно на мача между Левски и Милан в негова чест. Единственият вариант това да се случи е великият образ на емблематичната деветка да бъде пресъздаден като холограма на зеления терен на 11 август. Несъмнено това се прави за първи път на спортно събитие в България и технологично е изключително трудно. Достигането на максимално качество на триизмерния образ на незабравимия български нападател е нелека задача, с която се е заел специално подбран екип от международни специалисти. Така на 11 август на срещата между сините и седемкратния победител на Европа една история не само е на път да бъде продължена, но има реалната възможност да се постави началото на нещо иновативно и изключително емоционално същевременно. Всички заедно на 11 август в чест на Гунди! Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 11 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между Левски и Милан търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г. Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.
ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, "специалистът" по футбол
Мика Стоичков, дъщеря на футболния ас Христо Стоичков, призна в тв предаване, че левскарите я освиркват и я мразят повече, а цесекарите са приятни.