Сподели тази статия.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

1. Писмени материали във всички раздели в Електронното издание

Всички писмени материали във всички раздели, които са публикувани и под които е написан “bg-vip” или имената на друг автор, са притежание на екипа на “www.bg-vip.com” или на съответния външен за bg-vip автор, дал съгласието си те да бъдат публикувани и са само за лично ползване. Всеки опит за неправомерно копиране и/или използване на даден писмен материал от страна на Потребителя без изричното писмено съгласие на bg-vip или съответния Външен автор е строго забранено и се наказва съгласно законите на Република България. Използването или копирането на даден писмен материал е възможен единствено и само, ако е цитиран източника на информацията www.bg-vip.com  Отговорност за нарушени интелектуални права не се носи от bg-vip или от съответния Външен автор.

2. Графично оформление на Електронното издание

Изграденото графично оформление на Електронното издание е интелектуална собственост на създалия го автор. Всеки опит за неправомерно копиране и/или използване на схема, скица, рисунка, диаграма, снимка, макет и всеки друг елемент от цялостното графично оформление на електронното издание от страна на Потребителя без изричното писмено съгласие на автора е строго забранено и се наказва съгласно законите на Република България. Отговорност за нарушени интелектуални права се носи от автора.

3. Форуми

bg-vip не носи отговорност за достоверността на информацията, публикувана във Форумите на Електронното издание.

4. Реклами и обяви

bg-vip не носи отговорност за достоверността на съдържанието на публикуваните в Електронното издание реклами и/или обяви. Отговорност за достоверността на публикувана реклама и/или обява се носи от рекламодателя и/или автора.

5. Промени в Условията за ползване

bg-vip запазва правото си да променя настоящите условия без предварително да предупреждава потребителите. Сигнали за каквито и да е нарушения на посочените по-горе условия за ползване се приемат на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .