Elrow Sofia 2024 омагьоса София

През уикенда се проведе четвъртото и най-впечатляващо издание на световната парти концепция elrow. Elrow Sofia 2024 представи най-приказната тема от портофолиото - Enchanted Forest в Арена София. Омагьосаната гора беше истинска симбиоза между реалност и фантазия. Всички посетители на събитието бяха попили от приказния свят на elrow и енергията, която носи той, а костюмираните като митични същества сякаш бяха излезли от филм.

Залата отвори врати още в 22:00 часа. Феновете нямаха търпение да влязат в "омагьосаната гора", но преди това, както на всяко събитие, минаваха щателна проверка, а за да няма непредвидено забавяне на опашката, организаторите от Exe се погрижиха за достатъчно входове, които да посрещнат всички гости, оосигурявайки им бърз и лесен достъп до фестивала. Същото може да се каже и за преживяването в залата, организацията бе на ниво и по баровете и касите, не се чакаше дълго време на опашка. На място бяха предоставени и стюарди, които съдействаха на всеки и се грижеха за спазването на реда на опашката отвън и в залата.

За удобството на посетителите имаше наличен и инфо пойнт. И така залата осъмна в шантави декори с танцуващи чудати създания сред хилядите фенове. А ако не сте разбрали, да, имаше повече конфети от всякога - същински дъжд от конфети. Ако не сте имали конфети в питието си, то изобщо били ли сте на тазгодишния elrow? Музиката съвкупност от вълнение, че си част от сета на някои от най-известните артисти в света. И недоумение колко всъщност яко звучи всеки един от тях на живо - нямаше. Зад пулта главните герои бяха: CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU

Mентор от JQA Academy е номиниран за "QA of the Year Award 2023"

С гордост съобщаваме, че нашият ментор Здравко Зафиров е един от тримата номинирани за "QA of the Year Award 2023" в анкетата, организирана от QA: Challenge Accepted! 🎉
Здравко не е просто изявен QA инженер с десетилетен опит в индустрията. Той е лектор и наставник, който редовно споделя своя опит и експертиза с другите, участвайки в различни форуми и активно обсъждайки актуални теми в областта на QA.
Неговото менторство в JQA Academy има огромно влияние върху професионалния път на много хора. С наставничеството и личния си пример Здравко изиграва ключова роля във формирането на успешни професионалисти в индустрията.
🎉Сега идва моментът, в който можем да възнаградим Здравко и да му изразим признанието си към него.
🎉Моля, отделете малко време, за да гласувате за Здравко Зафиров чрез следния линк: http://bit.ly/QAChallengeAccepted-ZdravkoZafirov
JQA - Junior Quality Assurance
——————————————————————-
JQA Academy – Острилка за проактивни!
💻 Повече информация за нашите обучения можете да откриете в коментарите 👇
.
.
#qa #qacourse #qualityassurance #qualityassuranceteam #softwaretesters #tester #softwaretestingcompany #it #computerscience #computers #computerprogramming #computerengineer #computerworld #computertech #computertechnology #computerknowledge #computerwork #bulgaria #sofia #new #newwork #manual #automation #testing #testcase #begginer

 

AUTOMATION PRACTICE

Здравко Зафиров

Професионалния си опит като QA, натрупах за над 10 години в частния сектор и държавната администрация. Любител съм на различни спортове, море, туризъм - в различни форми и съм доброволец в редица кампании и инициативи. Имам опит с различни типове и техники на тестване на уеб системи, мобилни апликации, REST и SOAP сървиси, back-end, бази от данни, cloud технологии, процеси за разработка на софтуер и автоматизация, който опит се радвам да споделям.

 

KINK ще подгрее зрелищното шоу на THE CHEMICAL BROTHERS

На 31 август в зала Арена София ще се насладим на мащабното музикално и визуално пътешествие на майсторите на биг бийта The Chemical Brothers, превърнало се в тяхна отличителна марка и истинско събитие за феновете по целия свят.

Преди енергизиращото шоу на The Chemical Brothers, което ще включва култови хитове като „Hey Boy, Hey Girl“, „Galvanize“ и част от новата им продукция, публиката в София ще се наслади на още един емблематичен артист от света на електронната музика – KINK. Най-успешният български диджей и продуцент ще подгрее меломаните със специален лайв сет. Откакто работата му привлича международно внимание около 2008 г., той е неизменна част от клубния и фестивален живот по света, както и от класацията на престижната платформа Resident Advisor. В нея не друг, а феновете отсяват най-добрите 40 електронни музиканти, отличаващи се със запомнящи се партита и авторска електронна музика на живо. След като се изкачва все по-нагоре, през 2015 г. той е и абсолютният фаворит на меломаните. Преди броени дни KINK отново покори Ибиса, а преди да го чуем в София, го очакват още участие на небезизвестната поредица партита Elrow – в Малага, както и гостувания в Германия, Обединеното кралство и Франция.

Малко след мащабния концерт на The Chemical Brothers у нас, на 8 септември, излиза и десетият студиен албум на пионерите на електронната музика. Месец след като посетят София, те също ще се насочат към култовата Ибиса – за едно от закриващите партита за сезона. Носителите на 6 награди „Грами“ Том Роуландс и Ед Сайъмънс творят със същата наелектризираща енергия, която се излъчва и от тяхната музика. Неслучайно The Chemical Brothers продължават да са сред най-обичаните майстори на електронната сцена 28 години след издаването на дебютната им продукция, а изпипаното им във всеки детайл шоу се превръща в незабравимо изживяване за всички сетива.

Зашеметяващата лятна вечер с The Chemical Brothers LIVE, включваща култовите им хитове като „Galvanize“, „Hey Boy Hey Girl”, парчета от новия албум, 3D светлинно шоу и спиращи дъха светлинни ефекти, предстои в зала Арена София (бивша Армеец) на 31.08, като част от Breeze Sofia 2023. Капацитетът на залата ще бъде ограничен и само 8 000 души ще имат възможност да се насладят на продукцията.

Организатори са BPM Events, а билети можете да намерите на bilet.bg и в мрежата на Eventim.

Очаквайте още вълнуващи новини за Breeze Sofia 2023 и следете събитието тук: https://www.facebook.com/events/1616826368826310