Elrow Sofia 2024 омагьоса София

Elrow Sofia 2024 омагьоса София

През уикенда се проведе четвъртото и най-впечатляващо издание на световната парти концепция elrow. Elrow Sofia 2024 представи най-приказната тема от портофолиото - Enchanted Forest в Арена София. Омагьосаната гора беше истинска симбиоза между реалност и фантазия. Всички посетители на събитието бяха попили от приказния свят на elrow и енергията, която носи той, а костюмираните като митични същества сякаш бяха излезли от филм.

Залата отвори врати още в 22:00 часа. Феновете нямаха търпение да влязат в "омагьосаната гора", но преди това, както на всяко събитие, минаваха щателна проверка, а за да няма непредвидено забавяне на опашката, организаторите от Exe се погрижиха за достатъчно входове, които да посрещнат всички гости, оосигурявайки им бърз и лесен достъп до фестивала. Същото може да се каже и за преживяването в залата, организацията бе на ниво и по баровете и касите, не се чакаше дълго време на опашка. На място бяха предоставени и стюарди, които съдействаха на всеки и се грижеха за спазването на реда на опашката отвън и в залата.

За удобството на посетителите имаше наличен и инфо пойнт. И така залата осъмна в шантави декори с танцуващи чудати създания сред хилядите фенове. А ако не сте разбрали, да, имаше повече конфети от всякога - същински дъжд от конфети. Ако не сте имали конфети в питието си, то изобщо били ли сте на тазгодишния elrow? Музиката съвкупност от вълнение, че си част от сета на някои от най-известните артисти в света. И недоумение колко всъщност яко звучи всеки един от тях на живо - нямаше. Зад пулта главните герои бяха: CLAPTONE, CLOONEE, MARC MAYA, PACO OSUNA, TONI VARGA, PAVEL PETROV и PEPPOU