Красен Кралев към протестиращи: Педалите са навсякъде

Нов скандал избухна със снимка, на която е съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов и политологът Евгений Дайнов и други. Кадърът бе коментиран от бившия министър на здравеопазването Десислава Атанасова и спортния министър Красен Кралев, видя Lupa.bg.

"Краварката е в десния ъгъл" - е написала Десислава Атанасова, а Кралев отговаря "А педалите са навсякъде".

Депутатката от ГЕРБ е сред най-активните политици във фейсбук. "Да ближеш сладолед на Росенец е също толкова политически несъстоятелно, колкото и да коленичиш пред фонтана". Това написа във фейсбук през уикенда бившият министър на здравеопазването.

Кралев също не за пръв път попада в полезрението на медиите заради нелицеприятни коментари. На 11 юли от името и със снимката на Кралев във фейсбук се появиха определения като "грозен трол", "нещастен трол", "червените боклуци" и "стероидите замъгляват съзнанието". Тогава от спортното министерство обявиха, че Кралев сам пише своите фейсбук публикации, но не той отговаря в коментарите.

Преди по-малко от месец заради коментар във фейсбук правосъдният министър Данаил Кирилов получи забрана от премиера Бойко Борисов да спре с изявите си в социалната мрежа. Причината беше, че Кирилов определи другия съпредседател на Демократична България Христо Иванов на Спондж Боб квадратни гащи.
Източник: Lupa.bg