Ритонката се разголи за "Плейбой"

Катя от дует "Ритон" демонстрира прелестите си, които се мерят в сутиен с чашка G, върху корицата на сп. "Плейбой".

За фотосесията вътре 55-годишната певица е дискретно разсъблечена, а не напълно гола.

Докато ме снимаха, Здравко, който беше на терена, ми каза: "Явно не съм сбъркал, а съм се оженил за точната дама", споделя певицата. Тя се съгласила да позира не само защото броят е специален, но и защото видяла как са правени подобни издания на списанието в чужбина. Една от кориците, които допаднали, била на Моника Белучи в Италия.

Снимките на Катя приключили за ден. Гримът е дело на Аделина Цанева, а фотограф е Ивайло Станев. За декор ползвали студио, което в очите на Катя било "огромно хале", но добре отоплено. Певицата твърди, че изобщо не се е притеснила, а и е свикнала да позира пред камера. Щеше да е цинично Катя да е разкрачена и разхвърляна, обяснява още деликатната фотосесия Христо Запрянов.

В сайта на "Плейбой" ритонката е наредена на 5-о място в ранглистата на най-сексапилните зрели жени по света и у нас, като го дели с Деми Мур. От изданието напомнят, че навремето даже имаше и виц за надарената певица: "Каква е основната мерна единица за големина на дамски бюст?", а отговорът бе "Един ритон!" Докато Катя позирала, съпругът и сценична половинка Здравко пък дал интервю за списанието и така "кръгът се затворил".