Вижте 10-те най-откачени сексуални постижения!

Като се има предвид, че всеки ден се случват поне 120 милиона сексуални акта, няма да как човек да се изненада от новината, че не всички обичат бавния романтичен секс.

Някои от секс рекордите поставени от знайни и незнайни люде са сладки, други са странни, а трети са напълно изумителни. Ето 10-те най, написани от сайтът 10-те най.

1. Най-дългата целувка
През 2005-а Джеймс Белшоу и София Северин от Великобритания се целували без прекъсване 31 часа 30 минути и 30 секунди в шопинг центъра Плаза в Лондон. На двойката не й е било позволено да заспи или дори да седне. Налагало им се да пият вода със сламка, без да прекъсват заниманията си и така дори докато ходели до тоалетна.

2. Най-големите естествени гърди
Ани Хоукинс-Търнър от САЩ (със сценично име Норма Стиц) държи рекорда на Гинес за най-големи гърди от 1999 година, когато всяка от гърдите й тежала 12,7 кг. Размерът на сутиена и пък бил 110V. Тя припечелила от даденостите си като се появявала в няколко мъжки списания и участвала във филми за възрастни. Оттогава обаче, увеличила теглото си, както и размера на гърдите си, като сега те са с направо чудовищни мерки, за които дори не съществува европейски еквивалент.

3. Най-големият пенис
Размерът определено има значение, когато притежаваш най-гигантския пенис на земята. Джона Кардели Фалкън (39 г.) е от Ню Йорк, САЩ и в спокойно състояние "инструментът" му е цели 24,13 см. Когато се възбуди пък достига плашещите 34,29 см. Изобщо не е изненада, че горкият Джона не е имал връзка от 12 години.

4. Най-силната вагина
Татяна Кожевникова от Русия може да повдигне 14 кг с вагината си. Тренирала е вагиналните си мускули в продължение на 15 години, защото, докато била малка, била убедена, че са слаби. За да можеш да се насладиш на максимално удоволствие по време на секс, според нея трябва да правиш упражненията на Кегел по пет минути всеки ден.

5. Най-много голи хора, излезли на улицата
На 21 април 1998 година, посред бял ден, по улиците на Мичиган в САЩ цели 1500 ентусиасти захвърлиха дрехите и се окъпаха в пролетно слънце.

6. Най-дълго време, прекарано в мастурбация от жена
Кити Кат от САЩ мастурбирала в продължение на седем часа и шест минути в маратона по мастурбация в Сан Франциско през 2008 година. 28-годишната еротична масажистка носела розови котешки ушички и мастурбирала с вибратори, вибрираща ръкавица и секс машина. Получавала оргазъм поне веднъж на всеки час.

7. Най-дълго време, прекарано в мастурбация от мъж
Масанобу Сато от Япония става световен шампион по мастурбация на същия маратон в Сан Франциско, но през 2009 година, където мастурбирал в продължение на девет часа и 58 минути. Той е служител в компания за производство на изкуствени вагини.

8. Най-далечна еякулация
Хорст Шултц от САЩ държи този "очарователен" рекорд. Спермата му е пропътувала разстояние от 5,71 м. Според слуховете значително количество от семенната течност е успяло да премине тази дистанция. Говори се, че рекордът за женска еякулация е три метра, но никой не иска да сподели името на талантливата дама.

9. Най-много сексуални партньори за един ден
Главните герои тук са Джон Доу и Хюстън, американски порно актьори. На Доу му се наложило да си легне със 101 жени за един ден, но успял да стигне "само" до 52. Хюстън пък правила секс с 620 мъже в един ден като средното време, което посвещавала на всеки от тях било около 58 секунди.

10. Най-многобройна съвременна оргия
250 японски двойки се събрали заедно, за да поставят този рекорд. Събитието се провело в голям склад и било записано на видео. В типично японски стил организацията била перфектна - всички сексуални актове и пози били с предварително поставена хореография.