11-годишен спечели играта „trolley dash” на Cartoon Network

11-годишен спечели играта „trolley dash” на Cartoon Network

Cartoon Network награди 11-годишния Георги Савов от София с подарък тип „trolley dash”.

Това е игра, която се случва за първи път в България, но се практикува често от големите брандове в световен мащаб. В нея момчето имаше възможността да препуска из детския магазин Хиполенд за две минути и да събере колкото може повече играчки, книжки и други артикули на стойност до 2000 лв. Георги получи това изживяване като подарък за първото си място в онлайн състезанието „Бен 10 – гледай и спечели“, в което всекидневно децата имаха възможност да отговарят на въпроси и да участват за наградите. В комбинация с голямата награда „trolley dash”, момчето получи и други предметни награди, между които каравана „Бен 10“ - извънземна база Rustbucket, часовник „Бен 10“ Omnitrix Deluxe и „Бен 10“ Omnitrix изстрелвачка.
Събитието се състоя рано сутринта в магазин Хиполенд в „Сердика Център“, така че момчето да има възможност съвсем спокойно да минава покрай щандовете и да взима, каквото пожелае.
Регламентът на играта даде право на Георги да направи предварителна обиколка в магазина и да запланува какво би искал да вземе. А по време на самия „trolley dash”, когато количката се препълни, хронометърът се постави на пауза, за да могат родителите да помогнат за пренареждането на продуктите, така че да има повече място за още артикули.
От разнообразието от стоки в детския магазин, някои от нещата, които Георги избра бяха мини джага, конструктори и дори джип с дистанционно управление.
„Благодарни сме на Cartoon Network за страхотната награда. Много по-различна и интересна е от стандартните.“ сподели Мариела Савова, майката на победителя.
В състезанието на тема любимия детски сериал „Бен 10“ бяха отличени още 6 деца, като всяко от тях получи „Бен 10“ фигура и часовник „Бен 10“ Omnitrix Deluxe.