BREEZE FEST-с неповторима възможност за феновете на Black Eyed Peas

BREEZE FEST-с неповторима възможност за феновете на Black Eyed Peas

BREEZE FEST-фестивалът, за който вече всички говорят, отново доказа силата на слогана си: BREEZE FEST сбъдва мечти! Сега събитието, което ще доведе за пръв път в България големите Black Eyed Peas, дава възможност на най-запалените фенове не само да влязат „в кухнята“ на фестивала и да усетят бекстейдж емоцията, но и да бъдат близо до своите музикални идоли.

BREEZE FEST обявява кастинг за хост на световноизвестните американци, които избраха Бургас за единствена точка в Източна Европа от световното им турне. На 22-ри юли, един от участниците в кастинга ще има неповторимия шанс да бъде хост (домакин) на Black Eyed Peas, да прекара време със своите любимци и да е в центъра на събитието.

BEP

Хостът (домакинът), е един от най-важните хора във фестивалния тим. – разказват организаторите-Той посреща и изпраща звездите и техния екип. Той е лицето на фестивала. Поведението и начинът на общуване на хоста е това, което гостите помнят. Хостовете и тяхното отношение през целия престой донякъде определя и дали големи звезди като Black Eyed Peas биха се върнали в отново.“

На фейсбук страницата на фестивала https://www.facebook.com/breezefestival вече са обявени условията, на които трябва да отговарят кандидатите за хост. Организаторите търсят мотивирани личности, желаещи да хванат фестивалната вълна и да бъдат част от вълнуващото приключение. Финалното решение, за това кой ще бъде избраният, ще вземат феновете на BREEZE FEST, които ще гласауват за най-подходящата кандидатура.

BREEZE Fest е свежото име в българския фестивален живот, което още с първото си издание в Бургас успя да привлече култови имена от световния музикален бизнес. Превръщайки 22 юли в една от най-очакваните дати това лято на своите две сцени BREEZE Fest ще избухне с: Black Eyed Peas, група МОЛЕЦ, ДАРА, Папи Ханс, Мила Роберт, Керана и космонавтите и украинската сензация Иван Дорн, който също идва в България специално за фестивала.