Най-ексцентричното парти Elrow отново у нас

Най-ексцентричното парти Elrow отново у нас

Най-лудото парти на света Elrow се завръща у нас с поредното си издание. Пътувайки по света повече от десетилетие, за да обедини феновете на електронната музика във приказно празненство, прочутата испанска парти марка се изправя срещу ежедневието, като трансформира индустриалните пространства в пищни детски площадки за възрастни, изпълнени със сетивно великолепие.

Корените на бранда датират още от 1845 г, когато главният причинител на всичко което виждаме сега - Jose Satorres, познат още като Josepet, решава да отвори свое кафене. Café Josepet се превръща в social club и години по-късно - през 2010 година се ражда идеята за еlrow. През следващите няколко години се превръща в главното събитие на парти дестинацията Ibiza, с резиденция в най-популярните клубове на острова.

416454594 1126001218398964 1955563052386968080 n

Tomorrowland в Белгия, пък е първото фестивално парти, на което от еlrow изграждат своя собствена сцена. Днес еlrow е най-колоритната организация за събития с електронна музика в целия свят, а в екипа зад цялото това чудо стоят хора, които се развиват в различни сфери на изкуството - музиканти, актьори, художници, акробати и още куп таланти.

От ивента винаги се стремят към wow резултат, никога няма да те оставят да се чувстваш спокойно, напротив.. всичко се случва сега, пред теб и усещането трудно бива описано с една дума, но и удивително ще свърши работа. Събитията имат 18 различни тематики, уникални по вид и създадени специално за всяко парти, всеки декор е дизайнерски и цели да пренесе своите посетители в една друга реалност - далеч от сивотата.

Еlrow се провежда и в България през последните години от най-големия парти бранд у нас - Exe. Тематиката Sambowdromo do Brasil през 2020 г. беше с изключителен декор, всички посетители на събитието бяха удивени от случващото се и беше ясно, че партито ще се повтори. Следващото издание на родна почва беше две години по-късно - Chinese RowYear, ексцентрична тема с много поле за изява. Като посетите на партито, се разхождаха край Великата китайска стена, червени фенери, танцувате с дракони... Стигаме и до Kaos Garden (2023) Най-ексцентричната концепция на Elrow остави траен спомен у посетителите си и желание за още. В колаборация с OKUDART, атмосферата наистина беше като от друга планета - цветни черепи, летящи прасета, еднорози, русалки и много конфети.

Предстоящото издание на Еlrow Sofia е озаглавено Enchanted Forest и ще бъде истинска приказка с множество главни герои. Ще бъде една омагьосана гора в друго измерение, където природата оживява. Където и да отидете, ще бъдете обградени от растения и животни от всякакъв вид и форма. Всичко се събужда, всичко ще ви говори. Очакват ви еднорози и цветни капки, ще танцувате заедно с брокатени пеперуди, ще си играете с малки митични създания и ще се разхождате из древни, бъбриви дървета и супер весели гъби. Всичко това очаква феновете на 9 март в столичната "Арена София".