Кулагин чукна 21 в Къщата

Кулагин чукна 21 в Къщата

Един от VIP съквартираните в Къщата на Big Brother ще я напусне завинаги тази вечер.

Извънредното решение бе взето от Биг Брадър тайно от Съквартирантите, които съвсем не подозират, че довечера ще кажат “сбогом” на свой потенциален съперник за голямата победа. Как ще се случи това? Преди извънредните елиминации, ще се проведат и първите номинации в Къщата. След което зрителите ще имат възможност да гласуват и изгонят първия Съквартирант от шоуто.

И този уикенд животът в Къщата бе изпълнен с много вълнения. Валентин Кулагин отбеляза 21-вия си рожден ден! Каква изненада му приготви Биг Брадър, ще разберем довечера от 20:00 ч. само в ефира на NOVA. Едно е сигурно - постоянните скандали на звездния гримьор с Президент Мис Недкова води до нескрито раздразнение сред останалите Съквартиранти.

И то в момент, когато седмичният им бюджет бе намален с цели 20%. Причината за санкцията е многократно нарушаване на едно от правилата в Къщата. При това основно правило, за което Биг Брадър следи зорко! Заради престъпването му, не само бюджетът в Къщата бе намален- един от Съквартирантите получи директна служебна номинация! Кое и кой ядосаха толкова Биг Брадър - отново довечера по NOVA.