В света на радиестезията – измерване на аурата с багети

Радиестезични багети са използвани още преди 7 000-8 000 години. Радиестезията е способността на хората да правят енергийна медицинска диагностика на хора и животни; подбиране на лечение, измерване на аурата. Радиестезията обикновено се прилага за определяне на местоположението на нещо, което е скрито под земната повърхност. Терминът се състои от две думи: радио-означаващ излъчване на вълни и естезия- е чувстване, усещане, улавяне.

Радиестезията може да се определи качеството на храни, билки, медикаменти; да се открие влиянието на вредни вълни , които предизвикват заболявания, на подземни води и геоложки разломи, геобиологични мрежи, електромагнитни полета; радиоактивност; токсичност, микроорганизми, предмети излъчващи негативни енергии.

BiostimN помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Хaрмонизира, компенсира и усилва аурата.

Съществуват и много радиестезични помагала и апарати : махала, багети, махала-багети, , радиестезични вълномери. Някои хора имат усещането, че радиестезията е странна, тайнствена и дори суеверна практика. Всъщност тя е един изключително практичен начин да влезете в контакт с подсъзнанието си.

За да регистрирате аурата трябва да си направите чифт правоъгълни багети. Това са две метални пръчки с форма на буквата Г. По-дългата страна трябва да е с дължина 25-30 см, а по-късата страна – около10-15 см. За целта може да се използват телени закачалки за дрехи.

aura bageti x

Тези правоъгълни багети се държат хлабаво със свити длани, като двете по-дълги части сочат право напред. Може за вас да се окаже полезно да поставите по-късите краища в пластмасови сламки, за да могат пръчките да се движат свободно в ръцете ви. Добре се получава и без пластмасовите сламки, но много хора са склонни да стискат багетите прекалено силно. Естествено, когато правят така, багетите не могат да се движат свободно.

Преди опита, да регистрирате аурата на човек, излезте с багетите навън и потърсете с тях водопроводите, които влизат в имота ви. Отпуснете съзнанието си във възможно най-голяма степен. Мислете си, че търсите вода с багетите и след това вървете бавно от единия край на имота си до другия. В някакъв момент багетите ще започнат да се кръстосват една над друга и най-накрая вероятно ще застанат успоредно една до друга пред вас. Това е известно като радиестезийна реакция. Първоначално това може да изглежда свръхестествено. Ключът към успеха е да отхвърлите недоверието и да се отпуснете.

Какво е силна аура и как да я хармонизираме?


Какво е силна аура и как да я хармонизираме?

 

 

Всеки човек е индивидуален, но когато общуват, хората със силна енергия привличат вниманието към себе си. Те се открояват с отлично здраве, успех и високо самочувствие. Гледайки такива хора, искам да стана същият. За да направите това, трябва да разберете какво е биополето, дали може да бъде подсилено. 

BiostimN помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Хaрмонизира, компенсира и усилва аурата.

aura dis

Първото нещо, което хваща окото ви, когато общувате с човек, който има силна енергия, е неговият позитив във всяка ситуация. Такива хора са трудни за пречупване и постигат целите си, въпреки пречките. Зареждат другите с доброто си настроение, приятно е да общуваш с тях, информират от https://optolov.ru/

Какви са признаците на силна човешка енергия? Какви свойства отличават човек със силно биополе? Нека ги разгледаме:

 1. Те практически не боледуват, нямат проблеми с теглото и са физически добре развити.
 2. Хората просто са привлечени от тях. Следователно човек със силна енергия, е заобиколен от голям брой приятели.
 3. Когато възникнат проблеми или неуспехи, нямат силни разочарования. Напротив, от всичко това ще се направи извод и в бъдеще такъв човек ще заобиколи подобни грешки.
 4. Такива хора нямат негативизъм и депресия. Те винаги виждат само положителни аспекти и гледат положително в бъдещето.
 5. Хората охотно следват човек със силна енергия, така че е лесно за него да бъде лидер.
 6. Те се развиват, не остават дълго на едно място. Те имат постоянна жажда за нещо ново.
 7. Дори при обикновено ръкостискане се усеща силно биополе. Те могат лесно да научат психически способности. Те могат да облекчат хората от болка (главоболие, безпричинна болка в ставите и т.н.).
 8. Лесно е да общувате с тях. Такива хора знаят как да слушат и определено ще дадат правилния и необходим съвет.
 9. Човек със силна енергия я черпи отвсякъде, но не я бездейства, а я споделя с другите и я пуска в правилната посока за собственото си развитие.

Изброените признаци на силна енергия може да не присъстват непременно наведнъж. Но ако човек започне да развива своето биополе, тогава той определено ще стигне дотам, че всички признаци ще бъдат присъщи за него. Човек по природа не може да контролира цялото си биополе. Той може да използва някои способности по-често, докато други изчезват.

 

Как торсионните вълни обезсилват COVID-19


 

Какво разрушава нашето биополе и как да го възстановим?

Човешката аура предпазва от въздействието на негативните емоции на околния свят. Биополето това са жизненоважни токове, излъчвани от човек. Често тези две понятия се комбинират в едно. Разликата между тях е фина. 

 Състоянието на биополето може да замърси аурата. В резултат на това се натрупват проблеми и постоянен стрес. Хората със слаби енергийни пашкули са по-склонни да се разболеят и да потънат в депресия, информира https://optolov.ru/.

Как да видим биополето

Можете да видите биополето с помощта на различни устройства и с помощта на очите си с определена тренировка. Устройства за аура зрение:

 • газоразрядна камера, проектирана от S. D. Kirlian;
 • апарати на Коротков, работещи на базата на електрография;
 • короноскоп - съвременен апарат и други.

Аурата - ключът към здравето на човека


Причини за отслабването на биополето

Физическото и психическото здраве са взаимосвързани, така че преливат едно в друго. Биополето показва общото състояние на човешката енергия, както и нейните специфични особености. Има такива основни причини за деформацията на енергийния пашкул:

 1. На ниво физика:
 • неправилна стойка, заболявания на гръбначния стълб, мускулни скоби;
 • различни заболявания, особено хронични;
 • нездравословна диета, лоши навици;
 • заседнал, заседнал начин на живот и други.
 1. На нивото на въздуха:
 • неправилно дишане;
 • липса на чист въздух и пребиваване сред природата;
 • навикът за отслабено състояние на тялото.
 1. На астрално ниво:
 • чести негативни емоции;
 • проблеми в отношенията с хората;
 • липса на сън и други.
 1. На ментално ниво:
 • излишни, безполезни мисли и постоянно отъждествяване на своята същност с тях;
 • негативни мисли;
 • много мисли за миналото и бъдещето, вместо да останеш в настоящето.  

Има ли продукт на българския пазар, който да хармонизира аурата ни? Да, това е BiostimN помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Хaрмонизира, компенсира и усилва аурата.

Как да активизираме аурата си в периоди на стрес


Как торсионните вълни обезсилват COVID-19

Инж. Славка Пенева съвсем скоро ще издаде своята книга. Те я с титул: „Средства за енергийна корекция и възстановяване здравословното състояние на организма в светлината на торсионната технология“. В нея народната лечителка ще сподели своя богат 30-годишен опит в народната и алтернативната медицина. Пенева от години лекува с генератори за полева терапия по метода на легендарната Хулда Кларк. Тази есен родената във френския град Кан българка ще навърши и достолепните 88 години, информира в-к „Телеграф“.

Появата на коронавирусът накара много хора да потърсят алтернативни методи за лечение. Един от тях са торсионните полета, носещи по някакъв квантов път енергоинформация през Вселената.

Аурата - ключът към здравето на човека


„Те са със свръхвисока честота и мигновено разпространение навсякъде в пространството. За тях няма пречки. Те оставят след себе си временна памет, която също може да се използва от посветени хора. Например, ако имате някакъв грипен вирус, аз ще ви сложа на 2000 Hz (херца), като тази честота ви намира дори да сте в друга държава и започва да дезактивира вируси. След това организмът го изхвърля през лимфната ви система. Установила съм, че след стимулацията тялото се справя напълно с патогенния организъм в рамките на 20 дена,“ обяснява в интервю за „Телеграф“ инж. Пенева.

Как да активизираме аурата си в периоди на стрес


„От гледна точка на радиестезията коронавирусът има вредна вълна с определена честота, която разстройва работата, нарушава хармонията на нашия организъм. Аз провеждам въздействие с 1000 Hz, като съм установила, че това води до отслабване на коронавируса. Тази честота я използвам и за превенция. Под такава защита в момента съм поставила себе си, семейството и близките ми. Това, разбира се, не противоречи на традиционната медицина - човек може да продължи да се лекува, да се ваксинира, ако иска, да приема медикаменти, които също в болшинството си имат за цел да отнемат от енергията на Ковид-19,“ заяви в интервю за „Телеграф“ инж. Пенева.

Източник: в-к Телеграф

Човешката аура - ключ към хармоничното здраве

Това, което науката тепърва започва да открива, лечителите, мистиците и мъдреците знаят от векове. Науката доказва съществуването на човешката аура. Кирлиановата фотография улови цвета, интензивността и движението на нейното мистериозно сияние. 

Изследователите в областта на медицината от Йелския университет установиха, че болестта може да бъде открита преди да се прояви във физическото тяло чрез изследване на тази жизнена сила, която обгръща всеки от нас.Ако цялостта на нашата аура бъде нарушена или замърсена вследствие на определени негативни случки, хора, мисли и други фактори вътре и извън нас, то и физическото ни тяло започва да страда. Посветените казват, че всяка болест, проявена във  физическото тяло на човека, е започнала първо на енергийно ниво. Тоест в нашето външно, невидимо тяло – нашата аура.
 
Съществува ли продукт на българския пазар, който да  помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Отговорът е "Да". Това е BiostimN.

BiostimN е метален цилиндър със спираловидно сечение, който носи силата на аурата. За удобство, предпазване от влага и механични повреди е поместен в капсула от прозрачен материал, абсолютно безвреден, нетоксичен, и без проява на свръхчувствителност към него.BiostimN помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Хaрмонизира, компенсира и усилва аурата в периоди на стрес, в среда на електро-магнитни излъчвания, магнитна активност от слънцето и земята, статичното електричество. Предотвратява подтискането на по-слабите енергийни полета от по-силните.

 

 

Аурата - ключът към здравето на човека

Аура според езотериката, по-рано спиритуализма, е цветовото излъчване около човек, понякога може да се отнася и за предмет. Идеята произхожда от източните практики, философия и религии. Терминът е от 19. век и произлиза от тогава популярния спиритуализъм, като реално идеята е заимствана от източните религии и практики, където това явление се описва с други термини и средства . В английски терминът е базиран на едно по-ранно значение, което е и сега употребимо за „характерно излъчване“ на някого .

Идеи за аурата присъстват в индийските религии, като джайнизъм, будизъм (например будисткия флаг представя цветовете виждани около просветления Буда). Аурата има различен цвят и също така се променя при различните емоции. Също така се приема, че тя променя своята големина, цвят и сила на излъчване при просветлените хора.

Според известния руски психолог, специалист по изследване на човешките резервни способности Сергей Ключников, индивидуалните характеристики на човешката аура - нейната форма, размер, плътност, цветова палитра - зависят от степента на развитие на конкретен човек.

BiostimN помага на човешкото енергийно поле, обграждащо тялото. Хaрмонизира, компенсира и усилва аурата в периоди на стрес, в среда на електро-магнитни излъчвания, магнитна активност от слънцето и земята, статичното електричество . Предотвратява подтискането на по-слабите енергийни полета от по-силните.

aura fix

BiostimN помага при есенциална хипертония, захарен диабет (инсулинонезависим тип), функционални смущения, като: главоболие, сърцебиене, сърдечна невроза, обща отпадналост, тревожност и смущения с неизяснена причина.

BiostimN предотвратява потискането на слабите биополета от по-силните.

BiostimN премахва умората.

BiostimN помага за преодоляване на кошмари и страхове.

BiostimN засилва концентрацията, мотивацията и желанието за постигане на цели.

Кога BiostimN работи най-добре?

BiostimN може да бъде използван  при слабост или при стрес. Компенсира промяната на нивата на човешкото енергийно поле в резултат от неблагоприятно, обикновено неусетно въздействие.

BiostimN може да се носи 12 часа през деня, а при нужда и през нощта. Ако чувствате необходимост, можете да използвате BiostimN денонощно.

Колко време е необходимо, за да се усети ефекта от BiostimN?

Обикновено са достатъчни около 30 минути. В някои случаи може да е необходим цял ден. Много рядко, клиенти съобщават за положителен ефект след месец.

Възможно ли е да не се чувства нищо през времето, когато BiostimN оказва положителното си въздействие?

Да, BiostimN  работи срещу външни негативни влияния, като може да не се усеща неговото действие.

Чувства ли се дискомфорт, когато BiostimN се използва за първи път?

Да, възможно е да се усети лек дискомфорт. Ако това се случи, моля, от време на време отстранявайте BiostimN за периоди от 30 минути, докато приемете неговото присъствие.

Какво да правя, ако не се чувствам добре, когато нося и използвам  BiostimN?

Само го отстранете. Действието му ще се прекрати незабавно. Това е едно от забележителните му качества.

Губи ли свойствата си BiostimN с течение на времето?

Зависи от колебанията на вашата аура. Когато се използва непрекъснато, среднo ефективността на BiostimN трае от 4 до 6 седмици, от началото. Контактът с вода намалява силата му на действие.

Как да разбера кога трябва да заменя своя BiostimN?

Ако сте използвали BiostimN от 4 до 6 седмици и усетите промени като спад на вашето настроение или общото физическо състояние, това най-вероятно означава, че свойствата на BiostimN са отслабнали и е време да подмените своята капсула.

 

Форма на аурата

 

 Това е овал, който повече или по-малко равномерно обгражда физическото тяло на човек.

Формата на аурата е хармонична, когато човек е психологически стабилен, а също и пълен със сила и енергия. Колкото по-голяма е вътрешната нестабилност, толкова по-малко симетрична е формата на аурата.

Размер на аурата

Размерът на аурата се отнася до излъчване, което излиза извън границите на човешкото тяло на разстояние от няколко сантиметра до няколко метра.

Размерът на аурата е толкова по-голям, колкото по-духовно е развит човек и толкова по-силен е енергийният му потенциал. Вътрешно слабият човек има малко радиация.

Плътност на аурата

Говори за силата на личността на човека. Колкото по-целенасочен е човек, толкова по-хармонично е поведението му, толкова по-силна и по-плътна става аурата му.

 Аура с ниска степен на плътност може да бъде в човек, който е в състояние на депресия и енергиен спад.

Аура цветова палитра

Аурата на различни хора може да блести с най-странни цветови комбинации.

В повечето от различните варианти човешката аура е именно многоцветна субстанция.

Всички противоречиви мисли и чувства, които поглъщат душата на човека всеки миг от живота му, изграждат калейдоскопични съчетания от всевъзможни – понякога най-неочаквани – нюанси в цветовата палитра на неговата аура.

Един от цветовете в нейната многолика палитра обаче е доминиращ. Други цветове присъстват в по-малка, по-дифузна интерпретация.

Конците Aptos = лифтинг без операция

Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина.

Нова терапевтична система регенерира увредената от слънцето кожа

Слънцето в комбинация със солената морска вода, стресът и другите външни фактори ускоряват дехидратацията и рушат защитната бариера на кожата.

Кой е доставчик номер 1 в света за софтуер за видео управление

За 10-та поредна година Milestone Systems е доставчик номер 1 в света за софтуер за видео управление (VMS).

LG G7 THINQ предлага абсолютно интегриран изкуствен интелект

LG Electronics (LG) днес представи най-новия си смартфон от най-висок ранг,