Как торсионните вълни обезсилват COVID-19

Как торсионните вълни обезсилват COVID-19

Инж. Славка Пенева съвсем скоро ще издаде своята книга. Те я с титул: „Средства за енергийна корекция и възстановяване здравословното състояние на организма в светлината на торсионната технология“. В нея народната лечителка ще сподели своя богат 30-годишен опит в народната и алтернативната медицина. Пенева от години лекува с генератори за полева терапия по метода на легендарната Хулда Кларк. Тази есен родената във френския град Кан българка ще навърши и достолепните 88 години, информира в-к „Телеграф“.

Появата на коронавирусът накара много хора да потърсят алтернативни методи за лечение. Един от тях са торсионните полета, носещи по някакъв квантов път енергоинформация през Вселената.

Аурата - ключът към здравето на човека


„Те са със свръхвисока честота и мигновено разпространение навсякъде в пространството. За тях няма пречки. Те оставят след себе си временна памет, която също може да се използва от посветени хора. Например, ако имате някакъв грипен вирус, аз ще ви сложа на 2000 Hz (херца), като тази честота ви намира дори да сте в друга държава и започва да дезактивира вируси. След това организмът го изхвърля през лимфната ви система. Установила съм, че след стимулацията тялото се справя напълно с патогенния организъм в рамките на 20 дена,“ обяснява в интервю за „Телеграф“ инж. Пенева.

Как да активизираме аурата си в периоди на стрес


„От гледна точка на радиестезията коронавирусът има вредна вълна с определена честота, която разстройва работата, нарушава хармонията на нашия организъм. Аз провеждам въздействие с 1000 Hz, като съм установила, че това води до отслабване на коронавируса. Тази честота я използвам и за превенция. Под такава защита в момента съм поставила себе си, семейството и близките ми. Това, разбира се, не противоречи на традиционната медицина - човек може да продължи да се лекува, да се ваксинира, ако иска, да приема медикаменти, които също в болшинството си имат за цел да отнемат от енергията на Ковид-19,“ заяви в интервю за „Телеграф“ инж. Пенева.

Източник: в-к Телеграф